CATALÀ      CASTELLANO
QP PRINT
EMPRESA FILOSOFIA SERVEIS CONTACTE
Un gran grup al seu servei

En QP Print centrem la nostra activitat productiva en la realització de treballs d'impressió digital, impressió en màquina rotativa i plana offset, i en diferents acabats i manipulats, cobrint així un ventall de productes que van des de fullets comercials, revistes i catàlegs, fins a llibres o impresos de llarg tiratge.

Una de les principals característiques de QP Print és la seva capacitat d'absorció de tot el flux de treball en els projectes que se li presenten; des del disseny inicial i la preimpressió fins al lliurament en mà del producte acabat.

Li oferim les millors condicions tècniques d'impressió sobre qualsevol suport i acabats, a més d'un únic interlocutor que en tot moment sabrà informar-li adequadament de l'estat de l'execució del seu projecte en qualsevol apartat del procés.
No dubtin a sol·licitar-nos pressupost, els respondrem ràpidament.
GRAN FORMAT I GIGANTOGRAFIA

Pot disposar de plotter de 120 d'ample, plotter de 160 d'ample, amb tintes solvents i làtex per a diferents suports, vinils, lones, tanques i rígids. Si té necessitat de produir qualsevol tipus de cartelleria per a exterior i interior, impressió de lones, vinils, vinils de tall, tanques publicitàries, pancartes, tòtems, Sistemes d'exposicion, senyalítica exterior i interior, retolació de vehicles.

No ho dubti, el podem ajudar.

Col·loquem i instal·lem arreu del territori nacional.

IMPRESSIÓ DIGITAL
IMPRESSIÓ OFFSET
ENQUADERNACIÓ
PRINT ON DEMAND
GRAN FORMATO
Miquel Torelló i Pagès, 4-6
Molins de Rei
08750 | Barcelona
  T. +34 93 719 89 55
  F. +34 93 729 18 12
  info@qpprint.es

© QP PRINT 2013 • Diseño INSPYRAME