CATALÀ      CASTELLANO
QP PRINT
EMPRESA FILOSOFIA SERVEIS CONTACTE
Un gran grup al seu servei

En QP Print centrem la nostra activitat productiva en la realització de treballs d'impressió digital, impressió en màquina rotativa i plana offset, i en diferents acabats i manipulats, cobrint així un ventall de productes que van des de fullets comercials, revistes i catàlegs, fins a llibres o impresos de llarg tiratge.

Una de les principals característiques de QP Print és la seva capacitat d'absorció de tot el flux de treball en els projectes que se li presenten; des del disseny inicial i la preimpressió fins al lliurament en mà del producte acabat.

Li oferim les millors condicions tècniques d'impressió sobre qualsevol suport i acabats, a més d'un únic interlocutor que en tot moment sabrà informar-li adequadament de l'estat de l'execució del seu projecte en qualsevol apartat del procés.
No dubtin a sol·licitar-nos pressupost, els respondrem ràpidament.
POD - PrintOnDemand

Els temps canvien i nosaltres ens adaptem a una nova forma d'entendre el servei d'impressió, no hi ha distàncies insalvables, les xarxes socials ens uneixen cada vegada més estretament. Per això, i per donar un nou servei als seus clients, QP Print pròximament posarà en funcionament el servei de POD.

Aquest servei li permetrà demanar el nombre de còpies que necessiti des del lloc on es trobi. S'acabaran els enviaments urgents, l'anticipació serà clau perquè vostè, en arribar a la seva destinació, tingui disponible el seu projecte d'impressió amb les màximes garanties de qualitat.

IMPRESSIÓ DIGITAL
IMPRESSIÓ OFFSET
ENQUADERNACIÓ
PRINT ON DEMAND
Benvingut al futur, benvingut a QP Print.
GRAN FORMATO
GRAN FORMATO
Miquel Torelló i Pagès, 4-6
Molins de Rei
08750 | Barcelona
  T. +34 93 719 89 55
  F. +34 93 729 18 12
  info@qpprint.es

© QP PRINT 2013 • Disseny INSPYRAME