CATALÀ      CASTELLANO
QP PRINT
EMPRESA FILOSOFIA SERVEIS CONTACTE
Un gran grup al seu servei

En QP Print centrem la nostra activitat productiva en la realització de treballs d'impressió digital, impressió en màquina rotativa i plana offset, i en diferents acabats i manipulats, cobrint així un ventall de productes que van des de fullets comercials, revistes i catàlegs, fins a llibres o impresos de llarg tiratge.

Una de les principals característiques de QP Print és la seva capacitat d'absorció de tot el flux de treball en els projectes que se li presenten; des del disseny inicial i la preimpressió fins al lliurament en mà del producte acabat.

Li oferim les millors condicions tècniques d'impressió sobre qualsevol suport i acabats, a més d'un únic interlocutor que en tot moment sabrà informar-li adequadament de l'estat de l'execució del seu projecte en qualsevol apartat del procés.
No dubtin a sol·licitar-nos pressupost, els respondrem ràpidament.
IMPRESSIÓ OFFSET

El nostre centre d'impressió offset en plànol neix amb la vocació de donar la millor solució gràfica global a les necessitats dels nostres clients.
Ens diferenciem per la qualitat i, sobretot, per la confiança de treballar amb una empresa seriosa i compromesa amb els seus clients.

El nostre equip és el nostre major actiu, format només per professionals amb demostrada experiència en el sector, ofereixen un exhaustiu control de qualitat de principi a fi.

Ens agrada dedicar un tracte personal i directe, basat en la confiança, perquè el nostre èxit és l'èxit dels nostres clients.

Actualment disposem d'una màquina d'impressió KBA 100x140 de 5 colors amb espectrofotòmetre en línia.
També tenim una altra màquina d'impressió KBA 70x100 de 5 colors amb espectrofotòmetre en línia.

IMPRESSIÓ DIGITAL
IMPRESSIÓ OFFSET
ENQUADERNACIÓ
PRINT ON DEMAND
GRAN FORMATO
GRAN FORMATO
Miquel Torelló i Pagès, 4-6
Molins de Rei
08750 | Barcelona
  T. +34 93 719 89 55
  F. +34 93 729 18 12
  info@qpprint.es

© QP PRINT 2013 • Disseny INSPYRAME