CATALÀ      CASTELLANO
QP PRINT
EMPRESA FILOSOFIA SERVEIS CONTACTE
Un gran grup al seu servei

En QP Print centrem la nostra activitat productiva en la realització de treballs d'impressió digital, impressió en màquina rotativa i plana offset, i en diferents acabats i manipulats, cobrint així un ventall de productes que van des de fullets comercials, revistes i catàlegs, fins a llibres o impresos de llarg tiratge.

Una de les principals característiques de QP Print és la seva capacitat d'absorció de tot el flux de treball en els projectes que se li presenten; des del disseny inicial i la preimpressió fins al lliurament en mà del producte acabat.

Li oferim les millors condicions tècniques d'impressió sobre qualsevol suport i acabats, a més d'un únic interlocutor que en tot moment sabrà informar-li adequadament de l'estat de l'execució del seu projecte en qualsevol apartat del procés.
No dubtin a sol·licitar-nos pressupost, els respondrem ràpidament.
IMPRESSIÓ DIGITAL

La tecnologia i desenvolupament aconseguits en la impressió digital ens permeten garantir una qualitat offset per a tot tipus de material gràfic amb independència de la quantitat, tant en blanc i negre com a color.

Els oferim el ventall de possibilitats que ofereixen les nostres 6 màquines d'última generació i la recent incorporació d'equips d'impressió digital de gran format, amb els quals podem realitzar tiratges més petits i personalitzades i, per tant, molt més econòmiques i sense perdre gens de la qualitat de la impressió offset.

IMPRESSIÓ DIGITAL
IMPRESSIÓ OFFSET
ENQUADERNACIÓ
Avantatges i característiques:
PRINT ON DEMAND
· Qualitat offset
· Tirades curtes
· Impressió baix demanda
· Personalització 
· Enquadernació 
· Rendibilitat
GRAN FORMATO
GRAN FORMATO
Miquel Torelló i Pagès, 4-6
Molins de Rei
08750 | Barcelona
  T. +34 93 719 89 55
  F. +34 93 729 18 12
  info@qpprint.es

© QP PRINT 2013 • Disseny INSPYRAME